Bobike Go® nu beschikbaar voor AVS+

Gepubliceerd in: 5 september 2024

We zijn verheugd de komst van de Bobike Go® Maxi AVS+ aan te kondigen. Met de integratie van het AVS+ montagesysteem heeft de Go® zijn fietscompatibiliteit uitgebreid, waardoor het Bobike Go® Maxi AVS+ fietszitje moeiteloos kan worden geïnstalleerd op alle stadsfietsen of e-bikes met AVS+ bagagedragers.

Wat is AVS+ montagesysteem?
AVS+ (Atran Velo System+) is een montagesysteem op AVS+ bagagedragers waarmee fietsaccessoires eenvoudig en zonder gereedschap kunnen worden verwisseld, zodat de fiets een ideaal vervoermiddel wordt voor woon-werkverkeer. Alle AVS+ bagagedragers voldoen aan ISO11243:2016.

Verbeterde compatibiliteit
Nu kan elke eigenaar van een stads- of e-bike uitgerust met een AVS+ bagagedrager heel eenvoudig een Bobike Go® Maxi AVS+ fietsstoeltje monteren. Door het AVS+ montagesysteem te integreren, heeft de Bobike Go® zijn fietscompatibiliteit en bruikbaarheid voor gezinsvervoer uitgebreid. Gezinsvriendelijke functies en veelzijdigheid in vervoersopties zijn belangrijke overwegingen voor veel consumenten, en Bobike Go® streeft ernaar om aan die behoeften te voldoen.

Installatie zonder gereedschap
Omdat het AVS+ montagesysteem volledig in het zitje is geïntegreerd, is de Bobike Go® Maxi AVS+ direct uit de doos klaar voor gebruik. Klik het zitje in de AVS+ drager en je kunt binnen een paar seconden fietsen, zonder dat je extra gereedschap nodig hebt.

Diefstalbeveiliging
Ons geïntegreerde antidiefstal-mechanisme zorgt ervoor dat jouw Bobike Go® Maxi AVS+ stevig aan je fiets bevestigd blijft, zodat je met een gerust hart kunt stoppen voor een korte pauze of je fiets onbeheerd kunt achterlaten.

TÜV SÜD & EN14344:2022 Gecertificeerd
De Bobike Go AVS+ is officieel gecertificeerd door TÜV SÜD volgens de meest recente regelgeving. Dit is weer een belangrijke mijlpaal in ons streven naar veiligheid en kwaliteit. Hij voldoet ook aan de strenge EN14344:2022-veiligheidsnorm, zodat je met een gerust hart op pad kunt.

Overige kenmerken

Safety First: met een uniek verstevigd dubbelwandig zitje, eenvoudig te bedienen gesp, grote voetbescherming en een extra veiligheidsriem, geeft de Bobike Go® Maxi AVS+ prioriteit aan de veiligheid van jouw kind boven alles.

Comfort opnieuw gedefinieerd: Verstelbare voetsteunen in 12 posities, een waterdicht en comfortabel kussen en de mogelijkheid om de gordel in 3 hoogteposities te plaatsen zorgen ervoor dat je kind elke keer geniet van een comfortabele en plezierige rit.

Overige kenmerken: Geniet van de extra beschermende schaal, de verhoogde zijdelingse bescherming en de zekerheid van het vakmanschap van Dutch Design & Made in Europe.