Nieuwe en verbeterde functies voor Bobike One®

Gepubliceerd in: 18 juli 2024

We zijn verheugd om de nieuwste verbeteringen aan onze Bobike One®-serie te onthullen, ontworpen om nog meer gemak, veiligheid en stijl te bieden voor uw gezinsavonturen. Hier ziet u wat er nieuw is:

Verbeterd montagesysteem

Ons verbeterde EASY-montagesysteem heeft nu klemmen met een rubberen coating. Deze klemmen bieden niet alleen een betere grip, maar zorgen er ook voor dat de bagagedrager van je fiets extra beschermd is tegen krassen en beschadigingen. Deze upgrade maakt de installatie een fluitje van een cent, waardoor je meer tijd hebt om veilig van de rit te genieten.

Veiligheid voorop

Belangrijke onderdelen zijn nu rood gemarkeerd, waardoor ze gemakkelijk te herkennen zijn. Deze visuele aanwijzing helpt ervoor te zorgen dat kritieke onderdelen correct worden gemonteerd, waardoor de veiligheid van je kinderzitje wordt gemaximaliseerd. De juiste montage is cruciaal en deze markeringen leiden je met vertrouwen door het proces.

Verbeterd draagsysteem

Het vernieuwde harnassysteem heeft een 3-punts gesplitste veiligheidsgesp, waardoor je je kind eenvoudig en snel kunt vastmaken. Dankzij dit ontwerp kunt u het harnas gemakkelijk vastmaken, zelfs als uw kind een helm draagt, wat vooral handig is op regenachtige dagen of als u te maken heeft met een onwillige peuter. De riempjes zijn ook voorzien van het iconische Bobike-logo, wat een vleugje stijl toevoegt aan de veiligheid.

 

Restyling Bobike One

 

Frisse kleurtoevoeging

We hebben een nieuwe Citadel blauwe kleuroptie toegevoegd aan onze productlijn, die een frisse en moderne look biedt. Deze stijlvolle toevoeging is perfect voor ouders die willen dat het fietszitje van hun kind opvalt. Deze updates voor de Bobike One Range zijn ontworpen met u en uw kind in gedachten, zodat elke rit veilig, comfortabel en stijlvol is. Ervaar de nieuwe functies en zie hoe ze je fietsavonturen nog leuker kunnen maken.